El Museu Comarcal de l’Horta Sud i la Fundació Assut organitzen la I Roda a l’Albufera

El Museu Comarcal de l’Horta Sud Josep Ferrís March i la Fundació Assut, a través del seu programa “A prop. Fes teu el teu paisatge”, organitzen la I Roda a l’Albufera. A més col·laboren en el projecte els ajuntaments de Catarroja, Silla i Sollana, entre altres institucions i entitats. Es tracta d’una biciexcursió d’una jornada completa, diumenge que ve 1 d’octubre, amb l’objectiu de conèixer l’Albufera i l’Horta i posar en valor un dels humedals més importants d’Europa.

 “L’Albufera és una dels senyals d’identitat de l’Horta Sud i el nostre principal valor mediambiental. Des del Museu estem treballant per a potències el coneixement tant del paisatge com de la cultura albuferenca” assenyala Carlos Fernández Bielsa, president del Museu Comarcal de l’Horta Sud i de la Mancomunitat de l’Horta Sud.

Aprofitant la temporada de la sega de l’arròs, aquest diumenge està preparada una jornada etnològica en la qual els participants pugan descobrir el paisatge i la cultura albuferenca passejant amb bicicleta per les marjals de Catarroja, Silla i Sollana, així com amb barca en la pròpia Albufera. L’excursió inclou l’esmorzar i el menjar. El punt de trobada per als participants serà el *Port de Catarroja, a les 9:30. Poden portar la seua bicicleta o llogar-la. Les inscripcions es realitzen online a través de la pàgina web del programa (www.programacerca.org). Les places són limitades i les reserves es faran per rigorós ordre d’inscripció.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.