Solucionen el problema de l’aire condicionat en el centre de salut de Catarroja

El Centre de Salut de Catarroja ja compta amb tres màquines noves d’aire condicionat en funcionament. La instal·lació dels aparells ha permés que els i les pacients que han acudit durant els mesos d’estiu al centre no hagen patit problemes derivats de les altes temperatures i el personal sanitari haja pogut realitzar la seua tasca en unes condicions apropiades.

Esta millora s’afig a les nombroses realitzades al llarg dels últims dos anys. Entre elles, la reubicació de la centraleta telefònica i la posterior recuperació de la sala d’espera. A més, s’ha col·locat una marquesina i una catifa antilliscant a la porta del Centre de Salut que serveix de protecció a les persones que esperen a les 8 del matí per entrar a extraccions i, al mateix temps, evita les filtracions d’aigua de la pluja.

Així mateix, s’ha reubicat i protegit la nevera d’emmagatzematge de vacunes, s’han reparat les goteres de l’entrada del Punt d’Atenció Continuada i s’ha col·locat una bancada per a la sala de cures en assistencial.

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó i la regidora de Sanitat, Mabel Rojas han acudit este matí al Centre de Salut en un encontre amb Inmaculada Lozano, Coordinadora del Centre de Salut; Rosaura Folch, Directora Econòmica de La Fe i MªJosé Lloria, Directora d’Enfermeria d’Atenció Primària de La Fe, per comprovar l’estat del Centre i parlar de possibles actuacions futures.

El personal responsable del Centre de Salut han agraït el suport “de l’Ajuntament de Catarroja, la Conselleria de Sanitat i La Fe” en contribuir a millorar les instal·lacions. L’alcalde, Jesús Monzó, ha indicat que “és un fet que Catarroja tindrà un Centre de Salut que done resposta a totes les necessitats del poble”. En este sentit, ha remarcat que ja s’ha licitat la redacció del projecte d’ampliació i reforma del centre sanitari.

Desplaçament de Les Barraques al Centre de Salut

Per altra banda, l’Ajuntament de Catarroja també ha posat en marxa un servei de transport gratuït que connecta el barri de Les Barraques, amb molta població major, amb el Centre de Salut i el departament de Benestar Social.

Segons Mabel Rojas, la regidora de Sanitat, “està treballant-se perquè el poble de Catarroja tinga el millor servici sanitari i els i les professionals puguen actuar en unes condicions òptimes”. “Estem reivindicant un Centre de Salut que puga assumir les necessitats de Catarroja en el futur i ser eficient al màxim”, ha declarat.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.