Manises celebra el Dia Mundial contra la SIDA

El Consistori de Manises, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat una sèrie d’iniciatives encaminades a lluitar contra la Sida i que servisquen també per a recordar la importància de respectar els drets de les persones que viuen amb esta malaltia.

Tant en la façana de la Casa de Cultura i Joventut, com en la de l’Ajuntament de Manises, pengen ja dos cartells amb grans llaços rojos que simbolitzen la importància de l’accés a la prevenció, tractament, atenció, suport i drets de les persones amb VIH/Sida.

A més, amb l’objectiu de combatre totes les formes d’estigmatització i discriminació, este divendres, 29 de novembre es realitza una jornada informativa, en els voltants de les estacions de metro Salt de l’Aigua, Manises i Roses, així com en alguns centres educatius de secundària de la localitat.

També hui, en l’àrea de consultes externes de l’Hospital de Manises, s’han instal·lat taules informatives i s’ha repartit informació als ciutadans. A més, en col·laboració amb l’associació AVACOS i el departament de Joventut de l’Ajuntament de Manises també estara a disposició dels ciutadans ‘kits’ de detecció ràpida de la malaltia. Així, tots aquells ciutadans que estiguen interessats poden fer-se la prova del VIH i tindre els resultats en l’acte.

Des del passat dimarts i fins al 4 de desembre el Claustre de la Casa de Cultura i Joventut és l’escenari de l’exposició ‘Dones i VIH’ en què a través d’imatges es tracta de conscienciar sobre esta malaltia.

Estes iniciatives se sumen a les que, al llarg de tot l’any, es realitzen des de la Regidoria de Joventut, que coordina la informació i assessorament sobre la prevenció del virus que s’oferix en el Departament de Joventut, ubicat en l’avinguda Francisco Valldecabres 1.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.