La Pobla de Farnals se suma a altres municipis de l’Horta Nord en la posada en marxa d’un pla d’igualtat

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha presentat en el Castell d’Albalat dels Sorells el seu pla d’igualtat. Ho farà junt amb altres 5 municipis de la comarca, que han posat en marxa la iniciativa a través de la Mancomunitat de l’Horta Nord.

El document recull les febleses i fortaleses del municipi, en l’àmbit de recursos humans de l’Ajuntament, un diagnòstic amb el qual es pretén afavorir la integració de tots els aspectes de la vida de les dones al mateix nivell que el dels homes. S’ha confeccionat un marc de treball transversal que implique a tots els departaments i treballadors de l’Ajuntament, els quals han realitzat durant les últimes setmanes diferents tallers de formació i sensibilització. La implementació del Pla d’Igualtat continuarà amb el desenvolupament d’accions concretes amb els diferents sectors poblacionals gràcies a la contractació d’un agent d’igualtat per una subvenció de la Diputació de València.

“Es tracta d’equilibrar les situacions en aquells aspectes en els quals les dones es troben menys afavorides. Que totes les persones puguen, independentment de les seues característiques, accedir als mateixos àmbits, llocs de treball i situacions familiars de forma lliure i garantint l’autodeterminació de les decisions”, ha declarat Maria Carmen Benlloch, regidora de Benestar Social.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.