El Pla d’Igualtat arribarà a la Pobla de Farnals

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals, a través de la regidoria de Serveis Socials, està desenvolupant un Pla d’Igualtat per tal d’afavorir la integració tots els aspectes de la vida de les dones al mateix nivell que el dels homes.
En la primera fase del projecte s’ha treballat en l’establiment d’un marc general de treball que implique a totes les àrees municipals de manera transversal, creant un document per a equilibrar les situacions en aquells aspectes en els quals les dones es troben menys afavorides.

L’objectiu és permetre a totes les persones, independentment de les seues característiques, accedir als mateixos àmbits, llocs de treball i situacions familiars de forma lliure i garantint l’autodeterminació de les decisions. La implantació del Pla s’està realitzant a través de diferents tallers de formació i sensibilització per al personal de l’Ajuntament.

L’any vinent s’executarà la segona fase de la iniciativa, que contempla desenvolupar accions concretes amb els diferents sectors poblacionals. Per a dur a terme la tasca, la Pobla de Farnals comptarà amb el treball d’un agent d’igualtat, que serà contractat gràcies a una subvenció de la Diputació de València, la qual ha estat tramitada pel departament de Benestar Social.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *