Moncada presenta els primers pressupostos participatius

El saló de Plens de Moncada acollirà, el pròxim 25 de juliol a les 19:30 hores, la presentació de les necessitats i propostes veïnals per als pressupostos municipals de 2017 que, per primera vegada, seran participatius, donat que tenen en compte algunes de les iniciatives proposades pels veïns i veïnes a través del procés de participació desenvolupat a la ciutat.

En la trobada es farà un resum del mode en què s’ha desenvolupat la iniciativa i es recordaran algunes dades rellevants, com que han format part dels tallers i entrevistes més de 30 col·lectius i associacions, així com les accions realitzades a peu de carrer per conéixer l’opinió la ciutadania.

Durant la reunió, els regidors i regidores delegats de cada departament explicaran quines idees de les proposades pels veïns i veïnes es realitzaran amb partides econòmiques definides al pressupost, així com el termini necessari per a desenvolupar-les. Per exemple, es millorarà l’enllumenat públic de la localitat, es remodelarà el carrer Quart, augmentarà el parc de contenidors per a afavorir el reciclatge, es farà públic el mercapàrquing de Ferran el Catòlic del mercapàrquing i l’avinguda de la Mediterrània es restringirà al trànsit rodat. També està previst atendre altres demandes veïnals, com ara fer rutes pel Barranc del Carraixet, redactar el Pla d’Igualtat, fer campanyes de sensibilització o treballar el reglament del Consell de la Dona, entre altres.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *