El Club de Kayak Polo d’Alaquàs formarà part de la selecció nacional per al campionat internacional de França

El Club de Kayak Polo d’Alaquàs formarà part de la selecció nacional per al campionat internacional de Canoe. Un total de 7 components del club, 5 jugadors i 2 entrenadors, han estat seleccionats i disputaran el 2017 ECA CANOE POLO EUROPEAN CHAMPIONSHIPS que se celebrarà a França del 23 al 27 d’agost

La constància i bons resultats del Club de Kayak Polo d’Alaquàs estan donant els seus fruïts. No tots els dies es disputa un campionat internacional com a membres de la Selecció Nacional però a aquets esportistes d’Alaquàs els ha arribat el moment.

Un total de set components del Club, 5 jugadors i 2 entrenadors, formaran part de la Selecció Nacional per a disputar el 2017 ECA CANOE POLO EUROPEAN CHAMPIOSHIPS, una de les competicions d’aquesta modalitat esportiva amb més importància a nivell internacional. La prova tindrà lloc entre els dies 23 i 27 d’agost a Saint Omer (France), on competiran amb els millors de tots els països. Una competició de nivell fins a la qual arribarà el nom d’Alaquàs.

Nuria Cañas, Jordi Mateu, Alejandro Martínez, Jairo López i Iván Hoyo seran els cinc 5 jugadors que viatjaran a França. Com a entrenadors ho faran Gonzalo García i Sergio García.

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, els ha rebut al seu despatx per felicitar-los per dur el nom d’Alaquàs fins a aquest tipus de competicions i els ha animat a continuar gaudint de l’esport com a un exemple de treball i constància per a tots i totes.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.