Èxit al Mercat Solidari d’Alaquàs

Alaquàs ha celebrat amb èxit el tradicional Mercat Solidari organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs, la Comissió Solidaria, la casa de joventut Sauqala i els corresponsals juvenils amb la col·laboració dels centres de secundària i primària d’Alaquàs, l’Escola Infantil l’Alqueria d’Alaquàs, CAdA, ACE i diverses ONG. El Mercat s’ha celebrat en dues edicions: la primera el 20 de desembre a l’institut Clara Campoamor, organitzada pel cicle de comerç d’aquest centre educatiu; i la segona el 5 de gener, a la plaça de la Constitució.

El Mercat ha estat possible gràcies a associacions, alumnes i joves que han treballat en aquests últims mesos per tal de recopilar una gran quantitat d’objectes. A més dels objectes aportats per veïns i veïnes, els organitzadors han recorregut els comerços de la ciutat. Fruit d’aquest esforç ha estat el Mercat Solidari en el que es s’ha pogut trobar tot tipus de complements de roba com cinturons, collars i samarretes. Hi ha hagut també objectes d’ús domèstic, productes de perruqueria i tot tipus de sabates, ceràmiques, motxilles, gàbies, llibres, quadres i jocs de taula.

Els beneficis seran destinats a Projectes de Cooperació Internacional al Desenvolupament per al Joc Solidari 2014, que són recolzats pels xiquets i xiquetes de 5é i 6é de primària dels col·legis d’Alaquàs.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.