La falla Miguel Hernández se lleva el premio a los mejores monumentos

El diumenge 16 de març s’ha celebrat a Alaquàs el tradicional lliurament de premis de les Falles d’Alaquàs. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Regidor de Festes, Óscar García Merenciano i les Falleres Majors d’Alaquàs, Silvia Cabello Martínez i Irene Aparicio Cervera han estat els encarregats de lliurar aquests guardons.

La falla Miguel Hernández ha alçat enguany el banderí dels millors premis de les Falles d’Alaquàs: el primer premi dels monuments grans i el primer guardó dels monuments infantils. El segon premi de les falles grans ha estat per a Avinguda Genovés i el tercer per a Plaça Buenos Aires. El segon guardó infantil ha anat a parar enguany a la comissió Camí Vell de Torrent i el tercer a Plaça de la Llibertat.

Pel que fa als ninots indultats, la Plaça de la Llibertat ha aconseguit el premi al millor ninot indultat gran i infantil. Els millors ninots indultats del nou concurs popular han estat per a la falla Vicent Andrés Estellés. El premi a la Crítica Social així com el de la Fantasia Infantil se l’ha endut Verge de l’Olivar, el guardó d’Ingeni i Gràcia gran ha estat per a la plaça Buenos Aires i el guardó d’ingeni i gràcia infantil per a Miguel Hernández.

El Llibret de Falles l’ha guanyat la falla Avinguda Genovés; el premi a la millor Cavalcada del Ninot Major i infantil ha estat per a Verge de l’Olivar i el guardó d’ornats de carrers per a Cervantes. La millor presentació ha estat la de Camí Vell de Torrent, l’activitat fallera i l’activitat esportiva la comissió Verge de l’Olivar.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *