L’església de Sant Joan Baptista de Manises ha sigut víctima d’actes vandàlics

Ahir a la ciutat de Manises es va cometre un acte vandàlic a la façana de l’església de Sant Joan Baptista situada al centre històric de la localitat.

Tres van ser les pintades aparegudes en aquesta façana que forma part d’un edifici protegit. A més a més, està previst que, en un futur proper, aquest edifici passe formar part del catàleg de béns de rellevància local que s’està preparant a la ciutat de Manises.

Xavier Morant, regidor de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Manises, ha lamentat els esdeveniments ocorreguts i ha destacat que «tots els edificis tant públics com privats, formen part del patrimoni històric local que s’ha de respectar i cuidar ja que formen part de la nostra història com a poble». El regidor també ha remarcat que açò suposarà una despesa extra però espera que es puguen reparar tots els desperfectes de la millor forma possible.

L’Ajuntament de Manises lamenta i rebutja tot tipus d’actes vandàlics. És destacable que aquest temple del segle XVIII i d’estil neoclàssic amb vestigis barrocs ja va ser deteriorat amb pintades fa uns anys. Malgrat això, en aquesta ocasió el dany és major ja que les pintades estan realitzades sobre la pedra de la façana i sobre la mateixa porta de l’església.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.