Campionat de Break Dance a Mislata

Sota la denominació “Por Honor – Mislata Breakin’Jam” se celebra hui al Pavelló municipal El Quint un campionat de break que reunix a prop d’un centenar de ballarins de tota Espanya. Participaran parelles i el premi és de 300 euros per a aquella que el jurat considere la millor.

El jurat estarà compost per ballarins de reconegut prestigi, concretament: Artis (Barcelona), Chino (Madrid) i Alvarone (Màlaga) . Es tracta de tres dels ballarins actius més veterans del país, que compten amb títols nacionals i internacionals (BOTY, Cultura Urbana, Break on stage, Freestyler Session) , han treballat en televisió, cine i teatre, i han sigut jurats d’esdeveniments internacionals a Europa i Estats Units.

El campionat de break es complementa amb altres activitats lligades al món del Hip Hop, com el dj’ing, amb la participació de Markes del Funk-Saum (La Nobleza) o com els concerts de rap a càrrec dels grups Only Words i Stalker.

És una inicitiativa de l’associació cultural “Ases y Compases” l’objectiu de la qual és acostar a les i els jóvens tot allò relacionat amb el món del Hip Hop amb activitats lúdiques, educatives…

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *