Bruticia al entorn de la torre

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “tot i l’esforç realitzat a la zona verda contínua, la zona de la torre i les seues coves continua abandona, pensem que cal una intervenció urgent per tal de netejar i protegir el nostre patrimoni i més quan s’acosten les festes i rebem les visites de multitud de persones de fora del poble. No podem estar organitzant visites guiades a la Paterna antiga i que no estiga en condicions”.

Segons Ramón, “han estat els veïns els qui ens han manifestat el seu malestar per l’abandó de la zona, més quan es tracta d’un dels atractius turístics de Paterna. Des de Compromís manifesten que porten més de quatre anys demanant que s’aplique la normativa que recull el Pla Especial de Protecció i Rehabilitació Integral (PEPRI) de la Torre i el seu entorn. Un pla que durant els governs del Partit Popular va ser paper mullat”.

“Aquesta no és la primera queixa dels veïns de la zona, que reclamen més atenció perquè és un escàndol veure com la brutícia s’acumula en alguns indrets de l’entorn de la Torre i hi ha grafitis fins i tot a la base de la torre i coves del costat” ha manifestat Juanma Ramón. Compromís ha demanat en nombroses ocasions que es prenguen mesures per a donar solució a un deteriorament i exigeixen que s’aplique el PEPRI per a garantir la protecció del patrimoni dels i les paterneres”.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.