Paterna presenta un programa de festes elaborat per a atraure la participació activa en les activitats

L’Ajuntament de Paterna ha donat a conéixer algunes de les principals activitats que se celebraran durant les Festes Majors que donaran inici dijous que ve 17 d’agost amb el pregó que l’actor Ferrán Gadea donarà des del balcó del consistori.

La regidora de Cultura i Foc, Paqui Periche ha destacat que enguany, el programa s’ha elaborat perquè “tots els paterners i paterneres, puguen disfrutar i participar activament en les festes, que les puguen viure des de dins i no sols com espectadors“.

En eixa línia, enguany, com a novetat, en la nit del divendres 18 d’agost tindrà lloc un karaoke de música pop rock. Des de de les 23 hores, la plaça del Poble es convertirà en un escenari improvisat en el que els veïns i veïnes podran aprofitar per a sentir-se com a verdaderes estreles del rock, gràcies a l’acompanyament musical del grup paternero Automatic, que ha preparat una completa llista de cançons de grups com a Hombres G, Fangoria, Vetusta Morla o El canto del loco.

Una altra de les activitats més esperades és el tobogan aquàtic gegant, que estiga any canvia d’ubicació i s’instal·larà en el carrer Sant Antoni. Durant les passades festes més de mil veïns i veïnes van disfrutar de l’atracció, que compta amb més de cent metres de longitud.

A més, el divendres 25, tots els paterners i paterneres es donaran cita en un multitudinari sopar a l’aire lliure. L’acte tindrà lloc a partir de les deu i mitja de la nit en El Carrer Major, on es distribuiran taules i cadires al llarg de més de 125 metres, amb capacitat per a centenars de persones. Els assistents hauran de portar els seus entrepans i beguda i l’Ajuntament es farà càrrec dels aperitius durant el sopar.

Finalment, també destaca l’àmplia oferta d’activitats infantils que se celebraran en els distints barris del municipi durant les festes. Lloma Llarga, Campament, Alborgi, o Santa Rita, acolliran espectacles dirigits xiquets i xiquetes.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.