Llums LED per a la renovada piscina coberta de Xirivella

La piscina coberta del poliesportiu municipal de Xirivella tornarà a obrir este divendres 1 de setembre i ho farà amb unes instal.lacions renovades ja que s’ha aprofitat el tancament en estiu per a millorar la il.luminació d’este recinte.
Entre les reformes que s’han fet, destaca la substitució de les llums d’ambdós piscines per tecnologia LED. D’esta manera, s’ha fet una aposta per l’eficiència energètica.

S’han instal.lat 33 projectors, 27 a la piscina gran i 6 la xicoteta. Esta nova il·luminació s’ha col·locat als laterals del recinte per a evitar el risc de la caiguda dels llums sobre la piscina. També s’han reparat els taulells del terra i de les vores de les dos piscines.

El pressupost d’esta reforma ha sigut de 24.793,39 euros. Esta obra s’ha finançat amb els Plans Provincials d’Obres i Servicis de la Diputació de València.

“Este mes d’agost hem aprofitat, com és habitual, per a millorar les instal·lacions municipals, com ara les escoles o, en este cas, la piscina coberta”, explica l’alcalde Ricard Barberà, qui convida a la ciutadania a apuntar-se a un dels cursos de natació que s’oferten al setembre o bé anar a nadar per lliure.

El regidor d’esports, Rubén Langa, ha anunciat que esta tardor també es canviaran els conductes de l’aire condicionat. “Estes inversions demostren l’aposta de l’Equip de Govern per millorar la qualitat del servei que donem a la ciutadania, a més de continuar treballant per un consum energètic més eficient i responsable”, explica el regidor.

 

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.