Picassent presenta la tercera edició de la Fira de la Tapa i el Comerç

L’Ajuntament de Picassent, en col•laboració amb l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent, ha presentat per als pròxims 26, 27 i 28 de Maig la 3a Fira de la Tapa i del Comerç de Picassent.

Amb una trobada entre tot els sector hostaler i comercial local, i una presentació de les tapes que degustaran els milers de visitants que es passaran per Picassent els pròxims dies 26, 27 i 28 de maig, tingué lloc la presentació de la 3a edició de la Fira de la Tapa i del Comerç de Picassent. Un cap de setmana on a Picassent hi haurà un ambient propi, singular i de participació ciutadana entre el teixit comercial, de restauració i mercat, una fusió que destacà Mónica Olguín en l’acte de presentació que tingué lloc a la Casa de Cultura. “Pensem en la suma de voluntats perquè el nostre objectiu és dinamitzar i impulsar el nostre comerç en totes les seues vessants, comercials i per descomptat gastronòmiques ”, va assenyalar l’edil de Comerç i Mercat.

Una Fira de la Tapa i Comercial que va ultimant els seus detalls i la presentació fou el moment de presentar oficialment els bars, restaurants, comerços i parades de mercat  (un total de 30 expositors) que estaran a la Plaça del Mercat coincidint a més en la festivitat de la Miraculosa. L’Ajuntament de Picassent organitza esta fira amb l’estreta col·laboració de l’Associació de Comerciants de Picassent amb el propòsit, segons l’alcaldessa, Conxa Garcia, de “promoure l’economia local i conjugar comerç, gastronomia, poble, en definitiva, un bon motiu per eixir al carrer i tastar el millor dels nostres productes i de la nostra gent”, destacà Garcia.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.