Puçol oferix inscripcions per a les activitats de les seues festes

Les festes d’enguany a Puçol anuncien novetats mai abans vistes que faran disfrutar a tots aquells que decidisquen assistir. Per a tenir una experiència encara més completa, hi ha la possibilitat d’inscriure’s a activitats com els trofeus esportius o les clàssiques paelles, la Volta a Peu o la Cavalcada #Festotmagic.

Les inscripcions per al trofeu de festes de pàdel, tenis i frontenis van començar a principis de mes, però els interessats encara estan a temps de participar si s’apunten abans del 23 d’agost, entre les 9 i les 21 hores, en el Palau d’Esports. Les partides classificatòries es jugaran a partir del 28 d’agost, i la final se celebrarà el 6 de setembre a les 19 hores.

Quant al XXV trofeu de festes Vila de Puçol de billar a tres bandes, és possible inscriure’s des del 16 d’agost en la secretaria del Club Billar Sindicat Agrícola de Puçol. Les partides prèvies es disputaran en la seua seu del carrer de Sant Joan del 29 d’agost al 4 de setembre, entre les 17 i les 20 hores; la semifinal serà el 5 de setembre a les 18.30 hores i, un dia després, es jugarà la final a la mateixa hora.

La Volta a Peu del 2 de setembre comptarà amb dos modalitats: la inscripció en la infantil –de 250 a 1.900 metres– és gratuïta i els interessats hauran d’apuntar-se el mateix dia en la línia de meta, situada en la Plaça del País Valencià. Els adults, que recorreran 4.900 metres, tindran fins al 31 d’agost per a inscriure’s des de la pàgina web del Club d’Atletisme Puçol. El preu de la inscripció amb bossa de corredor és de 4 euros, 2 euros si no es desitja.

La típica Nit de Paelles també se celebrarà el segon dia de setembre. Per a apuntar-se, serà necessari acostar-se a l’Ajuntament, entre les 10 i les 14 hores, o al Departament de Festes (ubicat a la Casa del Bou), entre les 16 i les 20 hores, des del 25 al 30 d’agost. El consistori proporcionarà arròs, oli, llenya, taules amb tapet i cadires.

S’aplicarà la mateixa data d’inscripció al sopar solidari del dia 4 de setembre i la Cavalcada #festotmagic del 9 de setembre. En el primer cas, l’Ajuntament reservarà taules i cadires segons l’orde d’inscripció i s’hauran d’abonar 2 euros que destinaran a Cáritas; en el segon, la casa consistorial proporcionarà confeti, caramels i regals als participants els dies 4 i 5 de setembre, de 16 a 21 hores, a l’Espai Social dels Majors (CEAM).

Els interessats en el campionat de bàsquet 3×3 tindran fins al 4 de setembre per a apuntar-se, gratuïtament, per mitjà del correu basquetpuzol@gmail.com; en el Palau d’Esports, o mitja hora abans dels tornejos que se celebraran el 5 de setembre, a partir de les 10 hores, a la Plaça de la Generalitat.

El Club de Dards Puçol organitza un campionat local d’aquest joc el 9 setembre a les 17 hores i, per a inscriure’s, només caldrà presentar-se en el CEAM mitja hora abans de l’inici del torneig, en aqueix mateix lloc.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.