Éxit del Mercat Medieval a Alaquàs

El Mercat Medieval i l’Espai Associatiu que cada any organitza Alaquàs a finals d’agost i s’ubica als voltants del Castell d’Alaquàs es va estrenar enguany amb més de 70 casetes diferents. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va ser l’encarregada d’inaugurar aquest espai cultural.

Durant els dies 29, 30 i 31 d’agost es van vendre i exposar multitud de productes artesanals. El Mercat Medieval d’enguany es va distribuir en quatre zones diferents. La part nord del castell fou la triada per a emplaçar les casetes d’artesania local. Els comerços que participaren enguany van ser: 43 manualidades, Abalorios Reme, Artesanas Alaquàs, Artesanía Annabelle, Artesanías JOPI, Bisutería Mámen, Complementos Sarai, Creaciones Silvia, El jardí dels accessoris, El mundo de topana, El mundo del Chibolo, El racó de les cosetes, El rincón de Pauli, Estilo propio, La bolsería de Noe, La cajita de fimo, La tendeta de Franc, Les nostres cosetes, Los detalles de Inma, Manualidades Ros, Mis vanitas, Porta, Rosa Piedra, Terapias alternatives, Tololas complementos, Trocitos del Palomar.

Els productes gastronòmics artesanals, així com els oficis tradicionals, també foren espais dins d’aquest mercat. No obstant açò, aquestes casetes i atraccions no van ser l’única cosa que es trobaren aquells que visitaren el Mercat Medieval d’Alaquàs. Hi hagué diferents espectacles com a teatre de carrer, falconeria, música, animació, concerts medievals i exhibicions amb foc.

Un altre punt important del Mercat Medieval fou l’Espai Associatiu que el dissabte 30 i el diumenge 31 d’agost es va organitzar a la plaça del Santíssim. Aquest acte és molt important tant per a les ONG i associacions locals com d’altres punts geogràfics. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer i mostrar el teixit associatiu de la població, aprofitant un esdeveniment tan important com són les Festes Majors. Interampa, PAH Horta Sud, El meu món, Ahlam, Xarxes, Club Pescadors Alaquàs i Lilith foren les entitats que participaren enguany en aquest espai.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *