Alaquàs celebra la XXXI Volta i VII Volteta a Peu

Els carrers d’Alaquàs varen omplir-se de corredors i corredores el passat 5 de maig en la XXXI edició de la Volta a Peu i de la VII edició de la Volteta a Peu. Les dues carreres populars varen compartir el mateix recorregut, amb inici i final al Castell d’Alaquàs amb motiu de la celebració del seu Centenari com a Monument Històric Artístic-Nacional.

La cursa de la Volta a Peu va recórrer dues vegades els carrers d’Alaquàs en un total de 10 kilòmetres, que varen finalitzar 463 corredors i corredores dels 486 inscrits a la carrera.

El guanyador general de la Volta a Peu va ser Pablo López Sánchez-Rey, independent, seguit d’Iván Robles Collado, de l’equip C.A. Orero Paterna Runners, i Miguel Serrador García, independent.

Els corredors i les corredores de la Volta a Peu varen obtenir punts en la V edició del Circuit Solidari Caixa Popular de L’Horta Sud, que es celebra des del passat 15 d’abril fins al 18 de novembre amb la celebració de 8 proves populars a diferents pobles de la comarca: Xirivella, Alaquàs, Benetússer…

La Volteta a Peu va recórrer una vegada els carrers d’Alaquàs en una cursa de 5 kilòmetres en total, on 134 corredors i corredores varen finalitzar una carrera amb 141 inscrits.

El guanyador general de la Volteta va ser Javier Paños García, de l’equip Sanus Vitae Team, seguit de Germán Palop Taberner, de Triculpelat Alaquàs C.T., i de Marcelo Gallego Mayor, independent.

Respecte a la classificació per equips, el conjunt guanyador va ser C.A. Sense Límits Aldaia, seguit de Coratge Missions i Torrent Corre.

Les dues carreres populars varen estar organitzades pel Club d’Atletisme Vila d’Alaquàs, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’Alcaldessa, Elvira García Campos, va presidir l’entrega de trofeus als guanyadors i les guanyadores de les dues curses davant de familiars i amics dels vencedors i vencedores, a més de veïns i veïnes del poble que varen gaudir d’una jornada d’esport i diversió