Alaquàs prepara la seua Fira de la Tapa Gourmet

20140902_112552

 

Alaquàs ha presentat hui dimarts 2 de setembre la IV Fira de la Tapa emmarcada dins de les Festes Majors i que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de setembre al parc de la Sequieta d’Alaquàs.

En l’acte ha estat present l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i els restauradors que participen en l’activitat, que han mostrat les tapes amb les quals es presenten a aquest event gastronòmic pel que passen cada any milers de veïns i veïnes. Algunes d’elles seràn ‘carpaccio de melón con salmón’ o «queso brie con polvo de quicos», a més de «croquetón» o inclús arrós al senyoret.

A partir del divendres 5 de setembre fins al diumenge 7, es podrà gaudir del recinte firal i de totes les elaboracions de cada restaurant. Els restaurants d’Alaquàs que participen són els següents: Tres Jotas, l’Encontre, La Posada, Restaurant Isabel, Hotel Alaquàs i Sabores de la Vid.

El jurat encarregat de decidir quina és la millor tapa del concurs degustarà totes les propostes el 6 de setembre. El lliurament del premi es realitzarà el mateix dia. El diumenge 7 de setembre es donarà el premi a la «Millor Tapa del Públic 2014».

Elvira Garcia ha remarcat que «Alaquàs és un municipi amb una rica varietat de propostes en el sector de restauració». I ha destacat que aquesta iniciativa «dona vida i vitalitat als nostres comerços». I és que els restaurants i bars del municipi són una part essencial en la vida de tots els veïns de la localitat. És per aquest motiu que esdeveniments, com la Fira de la Tapa, són una excel·lent oportunitat per als locals gastronòmics per presentar-se front nous possibles clients i demostrar el talent i l’enginy dels seus cuiners.

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs s’anima a tot aquell local de restauració que ho desitge a participar en la fira. Aquesta mostra és una bona oportunitat per a donar impuls a un sector local en un esdeveniment que ha tingut molt bona participació en altres edicions.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *