Alaquàs torna a estar present en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana
Per segon any consecutiu, Alaquàs estarà present en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana donant a conéixer el seu patrimoni turístic i gastronòmic. Aquesta vegada es cuinarà l’arròs de dejuni, plat típic de la gastronomia local que ha sigut recuperat gràcies al llibre «Receptes saludables de sempre», una iniciativa de l’associació Cor de Vila que va comptar també amb la col·laboració de l’associació gastronòmica El Cullerot, la Unió Musical d’Alaquàs, Caixa Popular i l’Ajuntament d’Alaquàs.
Aquest llibre forma part de la col·lecció Quaderns d’Investigació «Memòria popular i patrimoni» i es donarà a conéixer en la Mostra així com també la inicitiva de l’associació El Cullerot de recuperar el segell de qualitat de la familia Aguilar del segle XV, un símbol utilitzar per a certificar l’excel·lència de les olles de fang.
L’arròs de dejuni serà cuinat en directe per l’Assocació d’Hostaleria i Restauració d’Alaquàs (AHORA), concretament pel xef Sebastián Romero Pozo, gerent del Restaurant La Sequieta i president de l’entitat.