Mil participants en la 7K solidària Port Saplaya

Foto_201702131325371Les condicions climatològiques van donar un respir diumenge passat 12 de febrer i van animar al fet que un total de 1.000 corredors participaren en la carrera solidària 7K Port Saplaya a favor de l’associació Phelan Mcdermid.

La carrera organitzada per la piscina municipal Pool Beach Port Saplaya en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alboraia va transcórrer amb total normalitat. Tan majors com xicotets van poder gaudir de la 7k, la carrera infantil no competitiva i les diferents activitats esportives programades.

Un dels moments més emotius va ser quan l’alcalde Miguel Chavarría, juntament amb els organitzadors i membres de la corporació, va lliurar a Ismael Tena, representant de l’Associació Phelan Mcdermid de València el xec de 1.000 euros recaptats en l’esdeveniment.

“És molt important per a l’Ajuntament d’Alboraia donar suport i invertir esforços en la investigació de malalties rares, com la síndrome Phelan Mcdermid, on hi ha 9 casos diagnosticats a la Comunitat Valenciana i 100 a Espanya. Alboraia és solidària i des del consistori promovem i animem a que se celebren esdeveniments d’aquestes característiques perquè la suma de tots és una gran ajuda per a aquestes famílies”, comenta el primer edil Miguel Chavarría.

La classificació general masculina va donar el primer lloc per a Miguel Vázquez Fernández de l’equip GAES Running Team, el segon temps va ser per a Carlos Alfaro Martínez i el tercer per a Javier de Arnaiz Valdivia de C.D. Vellisca.

En la classificació general femenina el primer lloc va ser per a Criss Kun de Col·lectiu Vertical, el segon lloc va ser per a Laura Llibres Nieto de Redolat Team i la tercera va ser Sandra Fernández Martínez de l’equip Mediterrània.

Tot el recorregut va ser escortat i protegit per l’agrupació de Protecció Civil i la Policia Local d’Alboraia. Per a enguany, l’empresa Baysan ha col·laborat en la 7K Port Saplaya cedint a la policia local diversos vehicles sostenibles, com una bicicleta elèctrica i dos Segway.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *