8000 persones disfruten de les disfresses de Rafelbunyol sense incidents

L’operatiu especial de seguretat establert per la Policia Local de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha permès als assistents d’altres localitats i als veïns i veïnes gaudir de la festa amb tranquil·litat.

Prop de 8.000 persones van participar ahir en la Nit de disfresses, la més emblemàtica i més multitudinària de les festes populars de Rafelbunyol que, un any més, ha transcorregut sense incidents greus gràcies al desplegament de cossos i forces de Seguretat que, coordinats per la Policia Local de Rafelbunyol, han treballat pel manteniment de l’ordre públic i la seguretat ciutadana.

El dispositiu especial de seguretat, dut a terme conjuntament per la Policia Local i la Guàrdia Civil –i en el qual també ha participat la Policia adscrita a la Generalitat, Protecció Civil i seguretat privada– al costat del de trànsit i el sanitari ha garantit que la festa haja transcorregut “sense més incidents que els habituals quan hi ha una alta concentració de persones de festa” assenyala Alfredo Pacheco l’Inspector cap de la Policia Local de Rafelbunyol i coordinador del dispositiu.

Aquesta edició s’han realitzat 14 assistències sanitàries per intoxicacions etíliques, 7 de les quals han sigut traslladades a l’hospital per precaució. La presència del dispositiu sanitari ha sigut beneficiosa per a una urgència no relacionada amb la festa, “ha permès que s’actuara amb major celeritat en una emergència domiciliària en la qual s’han realitzat primers auxilis fins a l’arribada del SAMUR”, ha indicat l’Inspector Cap.

D’altra banda, el servei de metro València oferit, com els altres anys, durant tota la nit, ha sigut el punt inicial de l’operatiu de seguretat que ha permès controlar les aglomeracions d’entrada i eixida i eliminar els envasos de vidre que pogueren ocasionar danys físics.

La Nit de disfresses de Rafelbunyol va començar a les 19:00h amb una batukada per als xiquets i xiquetes i amb un photocall en la Plaça.

A les 6 de la matinada, ha començat el repartiment de xocolata, recuperat l’any passat com a preàmbul de la xaranga de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol encarregada de tancar aquest acte festiu fins a l’any que ve.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *