Catarroja exhibix un ‘show cooking’ de l’allipebre en la seua primera presència en Fitur
Catarroja ha estat present per primera vegada a la Fira Internacional del Turisme (FITUR) amb l’exhibició d’un «show cooking» de l’allipebre. La població de l’Horta Sud és el bressol del plat més característic de l’Albufera, per això té registrada la marca «Catarroja, bressol de l’allipebre» i celebra el concurs gastronòmic sobre este plat més antic del món (46 edicions). Catarroja ha aprofitat per a promocionar el seu entorn natural privilegiat, encapçalat pel seu Port, el més gran de l’Albufera, i les seues tradicions, com la navegació a Vela Llatina o la Pesca Artesanal del llac, declarades recentment Bé d’Interés Cultural pel Consell.
Catarroja, bressol de l’allipebre, participarà per primera vegada en FITUR amb una demostració de l’elaboració del plat més característic de l’Albufera. En concret, dimecres 18 de gener a les 11.30h, els cuiners Sete Barranco i Félix Montaner, del restaurant La Primitiva, ubicat al Port de Catarroja, faran un “show cooking”…
L’Ajuntament de Catarroja ha sol·licitat al ministeri de Foment, a la direcció general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Urbana de la Generalitat Valenciana i a la secretaria autonòmica de l’Agència Valenciana de Turisme la millora de la senyalització de les principals vies d’accés a la localitat. En concret, els ha…
El Museu Comarcal de l'Horta Sud Josep Ferrís March i la Fundació Assut, a través del seu programa “A prop. Fes teu el teu paisatge”, organitzen la I Roda a l’Albufera. A més col·laboren en el projecte els ajuntaments de Catarroja, Silla i Sollana, entre altres institucions i entitats. Es…