L’Ajuntament i una comissió fallera de Catarroja se sumen a la concentració de protesta dels pensionistes

Membres de la falla Les Barraques de Catarroja han donat suport a la concentració que cada setmana fan els pensionistes a les portes dels ajuntaments per reivindicar unes retribucions dignes amb augments vinculats a l’IPC.

La primera Tinent d’Alcalde, Lorena Silvent, també hi ha assistit per mostrar que l’Ajuntament de Catarroja secunda les demandes dels jubilats.

La concentració es realitza habitualment cada dilluns, però s’ha realitzat este dissabte ja que el pròxim dilluns és festiu. Els pensionistes reivindiquen augments en les retribucions vinculats amb l’IPC i critiquen que el govern de l’estat haja retallat les prestacions.

Estem en els carrers, en les places i les avingudes i d’ací ningú ens van a moure. Ens juguem la nostra dignitat com a persones”, deia una de les concentrades, que han llegit un manifest en el qual li recorden al president del Govern que “el dret a una pensió adequada i digna el garanteix la Constitució”, la carta que “ell vol que tots complim, però que ha de complir ell primer”.

Els concentrats han criticat que “no hi haja diners” ja que “n’hi ha per a rescatar bancs o autopistes” i també “per a endur-se’l a Suïssa”. Els jubilats han demanat un suport massiu de pensionistes i no pensionistes a les concentracions, ja que “no lluitem per nosaltres, sinó per als qui venen darrere”.

Suport de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Catarroja, s’ha sumat a les reivindicacions i ha penjat una pancarta en el balcó demanant unes pensions dignes al govern de Rajoy.

La Primera Tinent d’Alcalde, Lorena Silvent, ha acompanyat als concentrats, i ha manifestat que “les pensions estan garantides per la Constitució i no es pot jugar amb unes retribucions a les quals les persones tenen dret després d’haver treballat tota la vida”. “L’Ajuntament de Catarroja està decidit a donar suport a totes aquelles i aquells que lluiten perquè les prestacions bàsiques, com l’educació, la sanitat o les pensions siguen dignes i estiguen garantides”.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *