Cinc mil racions d’arròs amb fesols i naps són repartides en la Festa del Porrat d’Alaquàs
L’Associació cultural Penya El Foc 2000 organitza el tradicional Dia de Calderes amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs.
Milers de veïns i veïnes van gaudir el passat diumenge 22 d’abril de les tradicionals Calderes de Sant Francesc de Paula cuinades amb motiu de la Festa del Porrat.
L’Associació cultural Penya el Foc, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs, va cuinar més de 5.000 racions d’arròs amb fesols i naps, plat típic de la gastronomia de l’Horta, repartides en un acte que com sempre és un èxit de participació. Es tracta d’una de les activitats més populars entre la població i que, a més, compta amb una llarga tradició que va perdre’s durant molts anys però que s’ha recuperat en els últims anys.
El Dia de les Calderes tancava diumenge les celebracions en honor a Sant Francesc de Paula.