Coca Castell by Trigo Olmos arriba a Alaquàs per fer homenatge al Castell
El forn d’Alaquàs ‘Trigo by Olmos’ ha tret al carrer una nova proposta dolça que té com a protagonista el Castell d’Alaquàs i que incorpora com a ingredient principal la carxofa, aliment típic d’Alaquàs. Es tracta d’una iniciativa creada per tal que aquesta nova proposta gastronòmica es consolide com un dolç típic de la localitat.
Aquest comerç d’Alaquàs s’ha consolidat amb el pas del temps com un referent en el seu sector. Recentment va ser reconegut amb el primer premi del Concurs de Pans Tradicionals del Gremi de Forners i Pastissers de València en la modalitat de pans tradicionals en reconeixement al seu sabor i aroma i també per la creativitat mostrada, originalitat i innovació.
El forn d’Alaquàs ‘Trigo by Olmos’ ha tret al carrer una nova proposta dolça que té com a protagonista el Castell d'Alaquàs i que incorpora com a ingredient principal la carxofa. I és que la creació de nous productes, com aquesta coca, no està renyida com mantenir les tradicions. I…
El Castell d'Alaquàs va acollir ahir dijous 10 d'octubre la dotzena edició dels Premis Castell d'Alaquàs, una iniciativa de l'Ajuntament d'Alaquàs per tal de premiar l'esforç i el treball de la ciutadania en l'art, la ciència i les humanitats i commemorar un any més la festivitat del 9 d'octubre. L'acte,…
Aquest matí l'Ajuntament d'Alaquàs ha presentat el festival 'Les Nits al Castell' d'Alaquàs, una proposta cultural organitzada per Culture Management, Caixa Popular i el propi Ajuntament d'Alaquàs. El festival naix amb vocació de convertir-se en una cita de referència anual a Alaquàs amb una programació carregada de follet musical on el…