Els sindicats CCOO i UGT convoquen conjuntament noves mobilitzacions per #PensionsDignes

El diumenge 15 d’abril ambdues organitzacions sindicals tornaran a reclamar la derogació de la reforma de pensions de 2013 i a marxar en defensa del sistema públic. Les convocatòries donen continuïtat a les marxes de setembre i d’octubre per pensions dignes i mantindran el pols en el carrer fins que el Govern rectifique.

Els sindicats assenyalen que “el nostre Sistema de Benestar està basat en la solidaritat de tota la societat i que el problema de les pensions no és un problema de diners, és un problema d’una voluntat política que no existeix ni en El Govern ni en els partits polítics que aproven finalment els Pressupostos Generals de l’Estat”.

A més, destaquen que “les mesures que pretén adoptar l’executiu en aquesta matèria són parcials i insuficients, i no solucionaran el problema present i futur dels pensionistes del nostre país. Cal revalorar les pensions per sobre dels preus i assegurar la viabilitat del sistema que està posant en risc amb la seua política d’austeritat i de retallades a fi de fomentar els plans privats”.

Mobilitzacions conjuntes

Els secretaris generals d’UGT-PV, Ismael Saez, i de CCOO PV, Arturo León, han anunciat que atendran als mitjans a la capçalera de la manifestació de València, a les 11.30 h a la pl. de l’ajuntament i que en totes les convocatòries es realitzaran declaracions prèvies a l’inici dels dirigents sindicals territorials:

– 11.30 h Castelló pl. Les Aules

– 11.30 h Elx pl. Xemeneies (Algeps)

– 11.30 h València pl. Ajuntament

– 12.00 h Alacant, escales IES Jorge Juan

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *