Presentació de la candidatura de Compromís per Puçol per a les pròximes Eleccions Municipals

L’acte de la presentació de la candidatura de Compromís per Puçol va estar conduït per Nathalie Torres candidata a Diputada a les Corts Valencianes. La Vicepresidenta de la Diputació de València, Ma Josep Amigó i el Secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedeu van obrir els parlaments que tancaria Enric Esteve com a candidat local. per desvetlar una candidatura que compta amb 6 noves incorporacions, cinc dones i un home.

En els seus parlaments els càrrecs de Compromís van fer un repàs d’algunes de les accions portades a terme des del Govern del Botànic i la Diputació Provincial de València.
Per la seua banda, Enric Esteve explicà els motius de l’expulsió de Compromís del govern municipal per denunciar la nefasta gestió dels seus socis en urbanisme i en educació. A més, va de fer menció al pacte ocult signat per l’alcaldessa del PSOE i Pavalur vint-i-quatre hores abans de prendre possessió. Enric Esteve va destacar que “la immensa majoria de les propostes d’esta legislatura han sigut de Compromís per Puçol.”

El cap de llista de Compromís va anar enumerant els projectes posats en marxa i els iniciats pel seu partit al deixar l’alcaldia i el govern, afirmant que, «no volem que Puçol siga un poble mort. Volem un poble viu, dinàmic, participatiu, protagonista del seu present i amo del seu futur. Per això presentem una candidatura amb persones que sumen en participació, compromís, experiència i joventut.» Enric Esteve finalitzà el seu discurs dient que, «Compromís per Puçol vol una societat, on les persones ocupen el centre de l’acció política, autèntiques protagonistes d’una vida en què, massa vegades, ens volen imposar uns models ben poc positius. Nosaltres vos donem la paraula que ens deixarem la pell perquè en este poble valga la pena viure. En definitiva per fer de Puçol un poble senzillament millor.»
L’acte va tindre lloc en la cafeteria de la Casa de Cultura davant de vora un centenar de persones que escoltaren atentament i emocionades els parlaments. Després es va servir un aperitiu per a tots els assistents a l’acte.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *