L’Ajuntament de València presenta la programació de concerts de la Gran Fira de València

Les actuacions començaran el diumenge 30 de juny amb el cantant David Bisbal

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presentat este matí la programació dels Concerts de Vivers, organitzats per l’Ajuntament de València en col·laboració de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, que tindran lloc durant el proper mes de juliol. Els espectacles, que formen part de les activitats de la Gran Fira de València, corresponen a «un festival divers per a tots els públics», segons Pere Fuset.

 La programació dels Concerts de Vivers 2019 estarà formada 18 espectacles amb més de 30 intèrprets, a l’espera de les últimes dues confirmacions. En este sentit, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha ressaltat el «caràcter heterogeni» del festival, en el qual «estan representats diferents gèneres musicals, amb l’objectiu que la majoria de la població puga formar part dels espectacles».

«Esta edició es troba en la mateixa línia de combinar artistes locals, nacionals i internacionals que s’està duent a terme durant este mandat», ha comentat Pere Fuset, qui també ha explicat que «un dels objectius d’este festival urbà és que servisca com a reclam perquè més persones ens visiten durant el mes de juliol, així com arribar al màxim de públics diferents». Durant les edicions de 2017 i 2018, es va aconseguir una assistència de 35.000 i 47.000 espectadors respectivament, «xifres històriques que esperem superar», segons el regidor de Cultura Festiva.

Així mateix, ha destacat «l’alta participació femenina en un cartell paritari», en el qual el 50% de les bandes i solistes són dones o compten amb alguna integrant femenina. «Este fet situa als Concerts de Vivers com un dels esdeveniments musicals amb més presència de dones del panorama espanyol, ja que la mitjana estatal es troba en el 10-15% segons diverses fonts i estudis», ha explicat.

Respecte als preus de les entrades, que ja es troben a la venda en el web www.concertsdevivers.com, l’Ajuntament «ha realitzat un gran esforç per a mantindre els seus preus assequibles, ja que quasi el 70% dels espectacles tindran un cost de 30 euros o menys, amb diferents ofertes de llançaments», segons ha explicat Pere Fuset. «Les entrades per als artistes internacionals també tenen preus inferiors als disponibles en altres ciutats», ha afegit.

 

DIFERENTS GÈNERES MUSICALS

La programació està formada per 18 concerts d’artistes locals, nacionals i internacionals «de reconegut prestigi», segons ha explicat Pere Fuset. A més de les actuacions previstes, que començaran el diumenge 30 de juny amb el cantant David Bisbal, encara queden per concretar els dos espectacles que completaran els Concerts de Vivers de 2019.

Els artistes confirmats són Loreena McKennit, Ana Belén, Kiko Veneno, Bebe, Xavi Sarrià, Miss Bolívia, Amparanoia, Tremenda Jauría, Ses, Tesa, Poder Bimenstrual Dj, Echo & The Bunnymen, Júlia, Green Valley, The Danse Crashers, Jamaleònics, Leiva, Luz Casal, Morgan, Andrés Calamaro, Ketama, Dulce Pontes, Alfred García, Els Jóvens, Tardor, Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Auxili, Roba Estesa, Crystal Fighters, La Casa Azul i Xoel López.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *