Segona edició de les Olimpíades Escolars de la Mancomunitat Horta Nord

La segona edició de les Olimpíades Escolars de la Mancomunitat Horta Nord tingueren lloc el 5 de desembre en el Poliesportiu de Puçol.

En l’esdeveniment participaren més de 300 xiquets i xiquetes de cinqué de primària dels col·legis ubicats en els municipis que constituïxen l’entitat supramunicipal. Els joves s’enfrontaren a quatres proves diferents: relleus 4%, llançament de pesos, salt de longitud i velocitat. L’acte va comptar amb la presència de José Vicente Andreu, president de la Mancomunitat del Carraixet, qui es va mostrar molt satisfet amb la bona acollida de la iniciativa.

“En la Mancomunitat de l’Horta Nord som molt conscients de la importància de fomentar hàbits de vida saludable entre la població i perquè les persones els adquirisquen és crucial impulsar-los entre els més joves”, explica Paco Gómez, regidor delegat d’Esports de l’entitat. “Si aconseguim que xiquets i xiquetes tinguen clar que la realització d’activitat física és fonamental per a tindre una bona salut, quan esdevinguen persones adultes ho tindran totalment assumit”, afegix.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *