El forn d’Alaquàs ‘Trigo by Olmos’ ha tret al carrer una nova proposta dolça que té com a protagonista el Castell d’Alaquàs i que incorpora com a ingredient principal la carxofa.
I és que la creació de nous productes, com aquesta coca, no està renyida com mantenir les tradicions. I per això, el forn d’Alaquàs ha posat en marxa la seua imaginació i s’ha inspirat en la tradició per a elaborar una nova delícia.
Trigo by Olmos va rebre aquest any, per part del Gremi de Forners i Pastissers de València, el primer premi en la modalitat de pans tradicionals del LII Concurs de Pans Tradicionals i Pans de Format Lliure.
El forn d’Alaquàs ‘Trigo by Olmos’ ha tret al carrer una nova proposta dolça que té com a protagonista el Castell d'Alaquàs i que incorpora com a ingredient principal la carxofa, aliment típic d'Alaquàs. Es tracta d'una iniciativa creada per tal que aquesta nova proposta gastronòmica es consolide com un…
El Castell d'Alaquàs va acollir ahir dijous 10 d'octubre la dotzena edició dels Premis Castell d'Alaquàs, una iniciativa de l'Ajuntament d'Alaquàs per tal de premiar l'esforç i el treball de la ciutadania en l'art, la ciència i les humanitats i commemorar un any més la festivitat del 9 d'octubre. L'acte,…
L'adquisició del Forn de la Senyoria (s.XIV) per part de l'Ajuntament d'Alaquàs ja és una realitat. El també conegut com a «Forn de la nostra senyora de l'Olivar » està ubicat al voltant del Castell, concretament en el carrer Rector Forriol, en connexió amb la plaça el Santíssim. Després d'haver…