El restaurant Mornell gana el concurs de All i Pebre
El restaurant Mornell ha tornat a guanyar el tradicional concurs del Palmar de All i Pebre, la primera vegada ho va fer en el 2017 i ahir va tornar a revalidar el títol.
Durant la jornada, El Palmar va acollir a 29 cuiners, 13 pertanyents a l’Associació de l’Hostaleria del Palmar, i els altres cuiners d’altres poblacions.
El jurat va premiar a José Torrent, propietari i cuiner del restaurant Mornell amb el primer premi del concurs de All i pebre, un guisat tradicionalment valencià.
Segons ha explicat José Torrent a El Meridiano, “molta gent té el concepte que el All i pebre és un guisat de Nadal, però nosaltres el fem tot l’any ja siga com a entrant o plat principal. A més, en la nostra carta comptem amb molts guisats amb anguila”.
El All i pebre es cuina durant 35-40 minuts. Els seus ingredients són: all, pebre, pimentó, anguila, creïlla, oli d’oliva i sal.
José Torrent s’ha mostrar molt satisfet de tornar a revalidar el títol d’un plat que ofereix diàriament en la seua carta.