Eliseo Valls guanya la mocadorà del concurs Sant Donís a Puçol
Mentre WhatsApp, Facebook i Instagram deixaven de funcionar i impedien difondre qualsevol informació, el dilluns 4 d’octubre els tres membres del jurat de l’Escola Superior de Pastisseria finalitzaven la ruta per les diferents poblacions i es reunien a Puçol per a decidir els premis del concurs Sant Donís 2021, organitzat del Gremi de Mestres Confiters.
Pedro G. Coy (director de l’Escola Superior de Pastisseria), al costat de Christina Borche i Celeste Peiró, han sigut els encarregats de recórrer al llarg del 4 d’octubre les diferents pastisseries participants en el concurs Sant Donís.
Quatre són les categories que valoren cada any: l’aparador, la degustació, la innovació i lamocadorà.
Un any més, Eliseo Valls i la seua Pastisseria Aixa, de Puçol, han estat entre els guanyadors, concretament han obtingut el primer premi en la secció mocadorà.
Els altres guanyadors esta edició han sigut: La Rosa de Jericó, de València (millor aparador); Llopis, d’Alzira (degustació); i Martín, de València (innovació). Enhorabona a tots.