Condicionament camí de Foios a Vinalesa

Seguint avançant en la millora dels camins rurals i d’horta. En el  2016 l’Ajuntament de Foios va asfaltar i condicionar els trams que estaven en pitjor estat del Camí de la Mar. Ara és el torn del Camí de Foios a Vinalesa, un camí que serveix a l’explotació de nombroses parcel•les agrícoles, però que també s’ha convertit en una important via de comunicació entre els dos pobles, en la que poc o gens s’ha fet en els últims 20 anys.
Actualment el camí es troba amb un paviment asfàltic molt deteriorat o desaparegut en molts trams, amb nombrosos forats i un ample del vial molt desigual, que el fan quasi impracticable la circulació de vehicles, vianants o bicicletes. El projecte intervé sobre 650 metres lineals de camí, amb una superfície total de reasfaltat de 2.930 m2. Així, els principals treballs programats són la repavimentació completa i l’’ampliació de l’ample en uns 60 cm de mitjana en la zona de vorals i sèquies.
Els treballs tenen un cost de 34.469,96 € que es financen mitjançant el Pla de Camins i Vials 2018- 2019, de la Diputació de València i està previst que comencen en unes setmanes, quan arribe el vist-i-plau sobre el projecte definitiu que l’Ajuntament ja ha enviat a Diputació.
Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *