Desallotgen un edifici de Foios després d’incendiar-se l’estructura de plàstic de l’àtic

Anit es va produir un incendi en la terrassa d’un àtic en un edifici de l’Avda. Mediterrani. L’origen del foc va estar en una estructura prefabricada de plàstic, tot i que els motius exactes estan per determinar. La ràpida actuació de la Policia Local, en col·laboració amb les policies de Meliana i Vinalesa, va permetre l’evacuació de l’edifici i la sufocació del foc, sense que s’hagen de lamentar danys personals ni més danys materials. Una vegada personat el cos de bombers, van certificar que no hi havia afectació en l’estructura de l’edifici i van permetre la tornada dels veïns a les cases. L’Equip de Govern vol felicitar els agents de Policia Local per la seua àgil resposta i l’encertada pressa de decisions, així com l’estreta relació amb les policies locals dels municipis veïns.

Anit es va produir un incendi en la terrassa d’un àtic en un edifici de l’Avda. Mediterrani. “L’origen del foc va estar en una estructura prefabricada de plàstic, tot i que els motius exactes estan per determinar” va axplicar l’alcalde, Sergi Ruiz.

Segons l’alcalde “la ràpida actuació de la Policia Local, en col·laboració amb les policies de Meliana i Vinalesa, va permetre l’evacuació de l’edifici i la sufocació del foc, sense que s’hagen de lamentar danys personals ni més danys materials. Una vegada personat el cos de bombers, van certificar que no hi havia afectació en l’estructura de l’edifici i van permetre la tornada dels veïns a les cases”.

L’Equip de Govern vol felicitar els agents de Policia Local per la seua àgil resposta i l’encertada pressa de decisions, així com l’estreta relació amb les policies locals dels municipis veïns.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *