Nou programa d’inserció laboral a Rafelbunyol

Hui han donat començament les classes dels dos Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PFQB), impartits a Rafelbunyol i impulsats per la Regidoria de Benestar Social per a facilitar una eixida laboral als joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat en ESO.

25 xics i xiques tenen a partir d’hui l’oportunitat de millorar el seu futur participant en aquests PFQB: 15 alumnes en el PFQB d’Operacions Auxiliars de Fabricació Mecànica i 10 alumnes amb discapacitat en el PFQB de Reproducció de Motles i Peces Ceràmiques Artesanals.

Uns programes que des dels Serveis Socials de l’Ajuntament afirmen ser de gran utilitat per al seu alumnat, no solament per les oportunitats laborals, ja que en el cas de la fabricació mecànica el percentatge d’inserció laboral és molt alt, sinó també a nivell social, sobretot per al col·lectiu de persones amb discapacitat.

En la jornada de benvinguda del curs ha estat present l‘alcalde de la localitat, Fran López, que ha animat als joves a mirar pel seu futur i a no desaprofitar oportunitats úniques en la vida com aquesta, que sens dubte serà la base per a la seua futura entrada en el mercat laboral.

Atès que el curs ha començat amb retard pel que fa a altres anys, el període lectiu s’allargarà fins a juliol. Encara queden les últimes places vacants pel que si estàs interessat/da a participar pots contactar amb el Departament de Serveis Socials 961410553 (ext.1).

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *