L’albalenc David Esteve torna a fer un dels millors panettone d’Espanya
L’albalenc David Esteve, gerent de la pastisseria sita en València que porta el seu, es troba de nou entre els 10 finalistes de l’III certamen al Millor Artesà del Panettone d’Irca Ibèrica.
Esteve ha triomfat amb un panettone fet amb sabor de taronja, cedre i panses.
El pròxim 14 de novembre competix a Itàlia amb pastissers espanyols i portuguesos per alçar-se amb el triomf i convertir-se en el millor.
El pastisser d’Albal és un habitual en els concursos, on demostra la seua gran vàlua. Com a mostra, en el mateix concurs l’any 2023 tambè es va situar entre els primers i recentment ha tornat a guanyar diversos premis del Concurs de Sant Donís 2024, millor aparador i millor innovació.
El tortell de Reis de David Esteve Pastisseria, entre els 12 millors d'Espanya, segons una revista especialitzada en gastronomia Segons la revista gastronòmica "Hule y Mantel", el tortell de Reis del pastisser local David Esteve Pastisseria, es troba entre els 12 millors de tota Espanya. A este enllaç podeu llegir…
El concurs del Millor Roscó Artesà de la Comunitat Valenciana ja té guanyadors: Gregorio Gómez i la seua pastisseria Notre Dame 1969, de Puçol, aconseguix per segona vegada el guardó de les quatre edicions celebrades gràcies al seu respecte per la tradició artesana en forn i bomboneria. El dimarts, l'alcaldessa Paz Carceller i les regidores Nuria Sebastiá i Rosario…
La pastisseria Galán d'Albal ha guanyat el Primer Premi a La millor Mocadorà i al Millor Aparador i Ornamentació Comercial als Premis del Gremi de Forners i Pastissers amb motiu del 9 d'Octubre. Segons ha informat Radio Sol Albal "el jurat estava format per professionals del sector, representants d'organització de…