Com aquest estiu hem menjat més gelats del compte, què us sembla si preparem una recepta que tinga la verdura com a protagonista? Anem a fer unes mini pizzes d'albergínia, una recepta saludable per a tota la família.Ingredients:albergíniestomaca fregida o salsa de tomacasaloli d'oliva extra vergeformatge parmesà ratllat o mozzarellaPreparació:Rentem bé les albergínies i les tallem en llesques de aproximadament 7 o 8 mm de gruix, les distribuïm en una font coberta amb paper de forn. Fem talls poc profunds sobre la carn de les albergínies, els posem oli, sal i les fiquem al forn a 180 ° C durant 15 o 20 minuts, girant a meitat cocció, per fer bé les dues parts.Retirem del forn, i posem en cada llesca tomaca, com fem amb les masses de les pizzes. Ara, empolvorem una miqueta de formatge ratllat i tornem a ficar tot al forn, aquest cop a 200 ° C, uns 4 minuts, fins que el formatge es funda i quede dauradet.Llest!
Aquest mes us proposarem una recepta saborosa i tradicional. A més, ho aneu a passar genial en la seua elaboració. Si sou molt xicotets és millor que us supervise un adult, pot ser el vostre “pinche”. Comencem? Necessiteu els següents ingredients: Per a les mandonguilles: 500 gr. de carn picada…
El Port de Catarroja ha acollit la I Edició del Concurs Internacional de allipebre, on una selecció dels xefs més prestigiosos de la Comunitat, ha competit per ser qui millor cuina la recepta catarrogina per excel·lència en dues versions, la tradicional i la innovadora. Prèviament al concurs, el secretari autonòmic…
En el programa Tupper club, el reconegut xef valencià desafiarà cada setmana tres celebrities, que elaboraran una recepta i l’enviaran als rivals perquè la valoren sense saber qui l’ha cuinada Aquest dissabte 17 de febrer a les 22 hores, À Punt estrena Tupper club, un reality que posa a prova…