100 dies de tancament al Cremona

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha assistit aquesta vesprada als actes organitzats per la Plataforma per l’escola pública “Tots Som Cremona” amb motiu de la celebració dels 100 dies de tancament del col·legi públic Ciutat de Cremona.

La primera edil, acompanya del Secretari general dels Socialistes Valencians, Ximo Puig, ha afirmat que “hui fa 100 dies que les famílies estan tancades ací per un tema just, la reivindicació d’una línia d’infantil. És un acte just i necessari i hui, més que mai, hi ha més de 100 raons per estar al costat d’esta comunitat educativa”.

El col·legi Ciutat de Cremona ha commemorat hui dijous 29 de maig els 100 dies de tancament al centre. Al llarg de tota la setmana s’han organitzat diferents activitats que han culminat hui amb un acte central que ha començat a les 18 hores de la vesprada amb la posada en la tanca del centre educatiu de llaços amb missatges de recolzament. A continuació s’han iniciat l’actuacío de Dani Miquel, el Cantacançons i després ha tingut lloc una exhibió de jugger. A les 20 hores ha actuat Llorenç, el contacontes i a les 22:30 hores tindrà lloc el concert de Pau Alabajos.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *