“Tranquil·litat al conjunt dels veïns i veïnes d’Alaquàs”, comunicat de l’Ajuntament després de les detencions gihadista

Vista la intervenció duta a terme pel Cos Nacional de Policia, el dia de hui 23 d’octubre de 2018, a Alaquàs, en la qual ha sigut detinguda una persona per la propagació de l’ideari gihadista a través de les xarxes socials, l’Ajuntament vol fer les següents valoracions:

PRIMER. Traslladar un missatge de tranquil·litat al conjunt dels veïns i veïnes d’Alaquàs ja que la intervenció, desenvolupada directament pel Cos Nacional de Policia, fa referència a delictes relatius a la propaganda i la captació, i no a delictes de sang.

SEGON. Aquesta operació desenvolupada simultàniament a Alaquàs i Cocentaina posa de manifest, una vegada més, l’extraordinària labor de les Forces i Cossos de Seguretat i com els sistemes de prevenció i control són efectius. L’operatiu desenvolupat està subjecte a secret de sumari d’acord amb el dictat pel Jutjat Central d’Instrucció número 1 de Madrid.

TERCER. L’Ajuntament d’Alaquàs ha sigut coneixedor de l’operatiu una vegada posat en marxa, conforme a les vies habituals en aquest tipus d’assumptes i la Policia Local d’Alaquàs ha col·laborat amb el Cos Nacional de Policia en tot allò que ha sigut requerit.

QUART. L’Ajuntament d’Alaquàs vol posar l’accent principalment en l’excel·lent convivència existent en la població i que fets puntuals com aquest no han d’alterar ni distorsionar la normal convivència ciutadana.

CINQUÉ. Preguem que no compartisca i difonga informacions no contrastades ni falsedats que puguen generar alarma social. Per a ampliar aquesta informació, des de l’Ajuntament d’Alaquàs remetem als canals de comunicació oficial del Cos Nacional Policia i el Ministeri de l’Interior, que estan informant de manera puntual, a través dels mitjans de comunicació.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *