Alfafar tria les seues Falleres Majors i President Infantil per al pròxim exercici

Alfafar ja té representants fallers per al pròxim exercici 2017-2018. Diumenge passat, en el Saló de Plens de l’Ajuntament, es va dur a terme l’elecció de Falleres Majors i President Infantil. Els representants que han sigut triats per a les Falles de 2018 són Marta Berlanga, com a Fallera Major d’Alfafar, de la Falla El Sequer. Patricia Raga, com a Fallera Major Infantil, de la Falla Hort del Comte, i David Zacarés com a president Infantil d’Alfafar, de la Falla El Sequer.

Per primera vegada a Alfafar, un jurat extern ha sigut l’encarregat de triar als màxims representants fallers d’Alfafar. El jurat va ser designat per la Junta Central Fallera per a mantindre la imparcialitat de l’elecció.

També ha sigut la primera vegada que l’elecció ha sigut retransmesa en directe a través de la xarxa social Facebook de l’Ajuntament, on l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, va ser l’encarregat de desvelar els noms de les persones seleccionades per a representar al món faller del municipi, acompanyat del regidor de Falles, Eduardo Grau, i la presidenta de Junta Local, Aránzazu Oscar. L’acte que va tindre lloc en el saló de plens va ser molt emocionant, ja que els seleccionats van ser cridats per telèfon, en directe, per a fer-los saber el seu nomenament.

La selecció va consistir en un cap de setmana ple d’activitats, en les quals el jurat va compartir amb les candidates diversos moments, com una menjar o una entrevista personal, on el jurat va poder decidir representants de les Falles d’Alfafar 2018.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *