Ribó es compromet a donar suport a la rehabilitació de les Sitges

Encara que estan a Burjassot, són propietat de València

L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha compromés este matí a donar suport a la rehabilitació de les Sitges situades en la població de Burjassot, però que són propietat de l’Ajuntament de València. Així ho ha expressat als representants de l’associació Amics de les Sitges amb qui s’ha reunit este matí. Així mateix, instarà el govern central perquè incorpore esta rehabilitació en el percentatge destinat a obres d’àmbit cultural en els pròxims Pressupostos Generals de l’Estat.

L’alcalde, a més, ha rebut hui al president de l’Associació Espanyola d’Abastiments d’Aigües i Sanejament (AEAS), Fernando Morcillo. Amb ell, i acompanyat pel regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, i del director general d’EMIVASA, Vicente Fajardo, ha abordat el pròxim congrés que durant el mes de març reunirà a València els tècnics en gestió de l’aigua, i en el qual participen el propi Ajuntament, l’EMSHI i la Generalitat.

Finalment, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, també ha rebut el nou director de la Banda Municipal de València, Rafael Sanz.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *