24 hores de ràdio a Manises

L’emissora local de Manises (105.7 FM) celebrarà el 13 de Febrer, “Dia Mundial de la Ràdio”, una marató de ràdio durant 24 hores ininterrompudes que també es podrà escoltar per www.radiomanises.es i en l’App Ràdio Manises per a dispositius mòbils.

Aquest 2018, la UNESCO vol celebrar el Dia Mundial de la Ràdio amb el lema “Ràdio i Esports” i tres objectius ben clars: pau i desenvolupament, diversitat i igualtat de gènere. En la part de diversitat, la idea és cobrir els jocs tradicionals i de base, i reconnectar a les persones amb el patrimoni cultural, promovent la llibertat d’expressió i la diversitat. En l’objectiu que s’aborda la igualtat de gènere, el punt clau és desafiar les normes de gènere i estereotips en la cobertura esportiva, a més de promoure una cobertura equilibrada dels esports masculins i femenins. I en el tercer objectiu, s’abordarà la pau i el desenvolupament per tal d’informar sobre esports per la pau i valors universals de la no-violència.

A partir de les 00.00 h del 13 de febrer i fins a les 8.00 h podrem escoltar un resum de les principals retransmissions esportives que ha fet l’emissora. A partir de les 8.00 h t’acompanyarà el “Bon dia Manises” amb el repàs habitual de notícies i amb la col·laboració d’emissores que pertanyen a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Des de les 10.00 h i fins a les 13.30 h, Mònica Bello i Isabel Gallego entrevistaran a clubs, esportistes locals, al regidor d’Esports Adrián Rodriguez, entre altres col·lectius.

Més d’una trentena de col·laboradors dels programes habituals passaran pels micròfons al llarg d’aquesta jornada maratoniana. Els locutors i les locutores de cada programa adaptaran els continguts cap a un vessant esportiu donant un significat especial al lema “Ràdio i Esports”. Entre les disciplines esportives que es tractaran destaca: pilota valenciana, pàdel, futbol, gimnàstica, natació, taekwondo, entre d’altres.

Aquesta marató és un repte per a tota l’emissora i serà una realitat gràcies al treball de la plantilla de treballadors, dels col·laboradors habituals i dels convidats/ades que eixe dia passaran pels nostres estudis.

 

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *