Manises impulsa la promoció de la ceràmica

La Regidoria de Promoció de la Ceràmica juntament amb la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Manises han reunit a tots els col·lectius de Manises relacionats amb el món de la ceràmica per tal d’informar sobre els canvis i les millores previstes. Entre els assistents es trobaven artesans, empreses, associacions i representants de l’Escola Superior de Ceràmica de Manises.

Els objectius principals de la Regidoria de Promoció de la Ceràmica han estat intentar mantindre l’actual teixit artesanal així com millorar la imatge de Manises com a referent de la ceràmica. D’altra banda, es tractarà de millorar i ampliar el Museu de la Ceràmica. A més, altre objectiu que es vol assolir des d’aquesta regidoria és la millora de la Festa i Cavalcada de la Ceràmica.

Es va informar a aquestos col·lectius sobre la modificació de l’IBI que suposarà una reducció del 50% tant per a les empreses de ceràmica de nova creació com per a les ja existents.

També es va arribar a la conclusió de que aquest any coincidint amb l’aniversari de l‘Escola de Ceràmica de Manises i del Museu de Ceràmica es realitzaran diverses activitats com exposicions o jornades ceramistes per tal de reforçar i rellançar aquest sector tradicional de la nostra ciutat.

Per últim, es tractarà de revisar i unificar els estatuts referents a les associacions ceramistes amb la finalitat de mantindre i millorar l’actual teixit artesanal i productiu.

El pròxim 19 de febrer a Manises tindrà lloc la reunió de la AeCC a la qual acudiran els representants de diferents ciutats espanyoles de la Ceràmica per a celebrar la reunió de l’executiva i tractar els temes d’interés i actualitat.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *