Manises inicia les obres de la Nova Oficina d’Atenció Ciutadana en el centre

En ple centre històric de Manises (Plaça del Castell, 2) s’estan realitzant les obres per a transformar l’edifici on es trobava el Jutjat de pau (ara en el MUMAF) en una Oficina d’Atenció Ciutadana.

L’edifici que va a albergar la nova Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) és una casa de principis del segle XX, adquirida per l’Ajuntament de Manises per a situar serveis públics. La planta baixa de l’edifici data de l’any 1910, existint una altra construcció en la part posterior des de la dècada dels setanta.

Per a la realització de les obres (incloent l’ampliació de dependències en la Casa Consistorial) es va sol·licitar una subvenció financera per un import de 128.871’86€. La inversió s’ha quantificat en 160.000,02 €, els 31.128’16€ restants seran finançats amb fons municipals.

Les obres estan realitzant una reforma integral de la planta baixa, per a albergar en ella la part davantera de la OAC, i en la part posterior es crearan dependències on es situaran els despatxos dels partits polítics. Les obres es realitzen a l’interior de l’edifici i no alteren la relació amb l’entorn urbà en ser una Zona de Protecció Històric-Artística segons el Pla General d’Ordenació Urbana (P.G.O.U.). L’ús de l’edificació és Administratiu Institucional.

Pilar Molina, regidora responsable de l’OAC, considera important “dotar d’un espai correctament habilitat a la ciutadania de Manises amb la finalitat de prestar un millor servei”

Serà una Oficina d’Atenció Ciutadana més moderna i adequada al segle XXI que evitarà que les persones  hagen d’estar en mig de les escales o del pas com ocorria fins ara.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *