Paiporta ofereix 9 beques per a joves titulats

L’Ajuntament de Paiporta atorgarà un total de 9 beques per a joves titulats i titulades. El termini de presentació d’inscripcions estarà obert fins al proper 31 de març. Aquestes beques estan incloses dins del Pla Social d’Ocupació i Formació impulsat per la regidoria d’Ocupació i Comerç, en què s’invertiran 118.000 euros, i que portarà aparellada la creació d’altres 21 llocs de treball.

En el cas de les beques, poden aspirar-hi totes aquelles persones menors de 30 anys en possessió del títol de Formació Professional (grau mitjà o superior), o universitària (grau, llicenciatura, enginyeria, arquitectura o enginyeria tècnica). Altre dels requisits és que no tinguen experiència laboral relacionada amb la seua formació, o que aquesta siga molt escassa.

Les beques es perllongaran durant tres mesos, amb el 75 per cent de la jornada laboral, i els honoraris seran de 600 euros al mes.

El programa té com a objectiu facilitar l’accés al mercat laboral als i les joves aturats sense experiència en el seu nivell de formació, especialment aquelles i aquells que, per les seues circumstàncies socioeconòmiques familiars, tinguen majors dificultats per adquirir aquesta experiència. Per tant, la concessió de les beques tindrà en compte criteris de formació i acadèmics, però també la situació econòmica i social de les famílies dels i les aspirants.

Els Pla Social d’Ocupació i Formació s’ha dissenyat tenint en compte les necessitats més urgents entre el col·lectiu de persones aturades de Paiporta. Així, a més d’atendre un sector, el de les i els joves titulats, molt castigat per la manca de treball, es contractaran 21 persones més per a tasques de peó, neteja i jardineria, també per tres mesos, i a jornada completa.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *