El tinent d’alcalde, Carles Martí, exigeix al PP que “deixe de mentir i assumisca la seua nova situació a l’Ajuntament”

Discusió pel canvi de despatx del Partit Popular

Després del rebombori a la premsa organitzat estos dies pel Partit Popular de Paterna, l’Ajuntament de la localitat, mitjançant el Tinent d’Alcaldia, Carles Martí, demana que les regidores, Maria Luisa Ferre i Maria Villajos, deixen de mentir i manipular la informació, tan sols es tracta d’un canvi de despatx que en cap moment impedeix les seues capacitats d’exercir l’oposició a l’actual govern. “Si hagueren volgut des de el dia 27 de juliol podrien estar còmodament instal·lades en el seu nou despatx que per grandària és més que suficient per als que han quedat en el grup municipal del Partit Popular”, ha manifestat el regidor, Carles Martí.

Una vegada més el Partit Popular fa gala de la política que ens avergonyeix a tots. Fent declaracions públiques mentint descaradament, dient que “se han visto obligados” a treballar en l’escala, a fer-se fotos fullejant papers 2 minuts i seguir en un “postureo” estèril, escenificant un fictici “desalojo” que hauran d’explicar davant de la justícia després de la documentació aportada per l’Ajuntament arrel de la denuncia presentada per Maria Luisa Ferré.

L’Ajuntament ha recopilat els documents que remetran als Jutjats on clarament s’especifica en la providència del tinent d’alcaldia “l’intercanvi” dels locals del grups municipals, prova que en cap moment es “deixa als populars a les escales”. Els documents demostren les notificacions rebudes per les regidores el 27 de juliol, l’informe de la policia on la regidora denunciant es nega a rebre la notificació en mà el 2 d’agost i l’ordre de precinte del 3 d’agost vista la negativa de les populars a fer l’intercanvi de despatx. Un precinte que en cap moment evita que puguen passar al seu despatx per agafar les seues pertinences i materialitzar el canvi d’ubicació, públicament han manifestat “Que se les impide la entrada a su despacho”, una acusació que queda desmentida quan en cap moment han sol·licitat, ni per escrit, ni verbalment, a policia local l’entrada al seu despatx.

“El sainet ridícul muntat per una portaveu amb l’ego ferit, cap d’un grup municipal en descomposició, acostumats a fer de l’ajuntament el seu “cortijo”. Tot este muntatge no més fa que evidenciar la falta d’oposició política i de projecte per a Paterna, és un intent de protagonisme desmesurat, una cortina de fum en la que tapar les seues vergonyes després de la marxa de 4 regidors del grup municipal baix la direcció de Villajos i de tot lo publicat respecte al màster del seu nou líder nacional al que Maria Villajos dona suport. Una vegada més el Partit Popular de la Comunitat Valenciana quedarà en ridícul davant el poble de Paterna i davant la justícia per un altra denúncia sense cap fonament, una circumstància a la que ja ens tenen acostumats als valencians i a les valencianes. La solució al problema la te el propi Partit Popular des de el dia 27 de juliol, assoles tenen que demanar la clau per a poder entrar a Policia Local i realitzar el trasllat”, ha declarat el Tinent d’alcaldia, Carles Martí.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *