La ‘ma innocent’ d’una fallera de 97 anys tria la Fallera Major de Sedaví

Nuria Díaz, de la Falla Nou Sedaví, i la xiqueta Sara Ruiz, de Bressol del Moble, són les noves Fallera Major i Fallera Major Infantil de Sedaví per a l’exercici 2018, sent triades dissabte passat en l’acte que va tindre lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament, davant nombrós públic de les tres comissions falleres del municipi. L’elecció de Sara Ruiz com a Fallera Major Infantil va ser la més senzilla, ja que era l’única candidata que complia tots els requisits necessaris per a ocupar el càrrec, i queda en la seua cort d’honor la fallera Martina Cartán, de Nou Sedaví, i l’amiga que ella trie.

Minuts després es va celebrar l’elecció de la Fallera Major de Sedaví, honor que va recaure en Nuria Díaz, després que la quasi centenària María Rubio, de 97 anys d’edat, com a fallera més major del municipi, triara a l’atzar el sobre que contenia el seu nom entre les tres possibles candidates. Així, Carla Barrado, de la Falla Sant Torquat, i Elena Ruiz, de Bressol del Moble, conformaran la seua cort d’honor.

L’acte, presentat pel primer Tinent d’Alcalde, José Francisco Cabanes, va comptar amb la presència del president executiu de la Junta Local, Javier Pérez, la regidora de Cultura i Festes, Beatríz Cuesta, les Falleres Majors de Sedaví ixents, Laura Briz i Maria Amparo Valera, acompanyades de les seues respectives corts d’honor, membres de la Junta Local Fallera, i dels presidents de Bressol del Moble, Fernando Hernica, i Sant Torquat, Salva Souan, a més d’Isabel Ramos, en representació del president de Nou Sedaví, Julián Mesado, així com diversos membres de la corporació municipal.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *