El Museu Comarcal de l’Horta Sud continua obert durant els mesos d’estiu

El Meridiano L’Horta/

El Museu Comarcal de l’Horta Sud Josep Ferrís March continua obert de dilluns a divendres durant els mesos d’estiu i amb la seua programació estival. Una activitat recent ha sigut el concert de tancament dels actes del 50 aniversari de l’IES Tirant lo Blanch de Torrent (1967-2017). Situat en el centre històric de la capital de l’Horta Sud, des de la seua creació, és un centre cultural de referència en la comarca, obert al poble i a les seues manifestacions artístiques, musicals i esportives. Per això, en les celebracions del seu mig segle de vida, el Museu Comarcal ha participat en diverses activitats, com tallers, xarrades i concerts.

El Museu Comarcal continua així amb les seues portes obertes durant els mesos d’estiu i portant endavant el seu calendari d’activitats. L’horari per als mesos estivals és de dilluns a divendres, de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00. L’entrada és gratuïta.

El Museu ha celebrat a més nombrosos tallers i diferents activitats durant els últims mesos, com el Cicle de Música de Cambra amb l’actuació dels alumnes dels conservatoris professionals de Catarroja i Torrent; l’exposició de Sebastiao Salgado amb motiu del Dia Internacional dels Museus; el taller de Motion Action per a crear la teua pròpia pel·lícula cinematogràfica per a joves i famílies; els tradicionals tallers de cucs de seda, el consolidat XIV Cicle de Música del Museu o la posada en marxa del projecte pilot ‘Acompanyant’, dirigit a malalts d’Alzhéimer i altres afeccions mentals degeneratives.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *