La llar és del poble

Rosella Antolí. Alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell/

Sempre he pensat que fer poble és allò que aportem els veïns i veïnes de forma conscient i altruista al conjunt de la societat en la què vivim.

La Llar és un clar exemple d’això. Entre 1955-1960 un grup de joves van pensar que es necessitava un espai on juntar-se i el grup de teatre necessitava un local on actuar en millors condicions. De seguida els veïns i veïnes de manera solidària i de forma cooperativa van aportar el que podien en aquells temps: un veí va comprar els terrenys, altres van portar materials, d’altres la mà d’obra i tot el poble diners col·laborant amb loteries, rifes, etc. Per això totes i tots sentim que la Llar és del poble encara que en l’escriptura posa que és de la parròquia.

Fa un any que la nostra Llar no es pot utilitzar per una sentència judicial. Cal fer una reforma integral que permeta la reobertura amb garanties i una adequació en confort i seguretat pròpia del segle XXI amb un cost d’ aproximadament mig milió d’euros. Hui, com quan es va construir, necessitem treballar tot el poble unit: l’ajuntament i la ciutadania.

Jo crec plenament en el meu equip de govern i sobretot en que els veïns i veïnes del nostre poble ens ajudaran a reobrir la Llar Parroquial. La meua implicació com alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell en col·laboració amb el Consell Municipal de Cultura, és total i absoluta. Des de fa un any estic treballant amb totes les meues forces per aconseguir regularitzar la situació amb la signatura d’un nou conveni de cessió que garantisca l’amortització dels diners públics que van a invertir-se.

Sóc conscient del camí que ens queda per recórrer però tinc la convicció que amb la implicació de totes i tots ho aconseguirem.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *